VEEL VOORDEEL OP DE ŠKODA FABIA UIT VOORRAAD

Extra scherpe private lease-prijzen op de FABIA & FABIA COMBI!

Rijd nu voordelig weg in één van de private lease-toppers van ŠKODA. De FABIA en FABIA COMBI zijn nu extra scherp geprijsd: zo rijd jij al in een FABIA vanaf € 269,- p/m. Het maandelijks voordeel kan hiermee oplopen tot wel € 57,-*. Daarmee profiteer je van een totaalvoordeel van € 2.736,-. Wanneer je kiest voor het kopen van één van deze private lease-toppers dan ontvang je tijdelijk € 500,- inruilvoordeel op de FABIA en FABIA COMBI.

Deze actie is alleen geldig op onze voorraadmodellen. Wees er snel bij, want op = op!

PRIVATE LEASE TOPPERS VAN ŠKODA

FABIA
FABIA COMBI

Extra voordeel:

Korting oplopend tot € 57 p/m*
Extra scherpe private lease-tarieven
✔ Scherpe inruilpremies

sidebar-naar-acties.png

 

PRIVATE LEASE-TOPPERS | FABIA | FABIA COMBI | TOT € 57,- MAANDELIJKS VOORDEEL | TOTAALVOORDEEL TOT € 2.736,-

 

WELKE PRIVATE LEASE-TOPPER KIES JIJ?

Fabia.jpg

ŠKODA FABIA ACTIVE

PRIVATE LEASE

Normaal tarief € 326,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 269,- p/m*
Maandelijks voordeel € 57,- p/m
TOTAAL VOORDEEL € 2.736,-

INRUILVOORDEEL

TOTAAL VOORDEEL € 500,-
   
   

ŠKODA FABIA

De FABIA is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag zijn nog dynamischer. Zoals je van de FABIA gewend bent, staat gebruiksgemak voorop. De FABIA heeft veel innovatieve technologieën aan boord die autorijden makkelijker maar ook veiliger maakt. Daarnaast biedt de FABIA nog veel meer, zo is de FABIA nog zuiniger en de ruimste in zijn klasse.


 Bekijk model

Fabia-Combi.jpg

ŠKODA FABIA COMBI ACTIVE

PRIVATE LEASE

Normaal tarief € 374,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 319,- p/m*
Maandelijks voordeel € 55,- p/m
TOTAAL VOORDEEL € 2.640,-

INRUILVOORDEEL

TOTAAL VOORDEEL € 500,-
   
   

ŠKODA FABIA COMBI

De FABIA COMBI heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse: 530 liter. Met neergeklapte achterbank heb je zelfs 1.395 liter beschikking. De FABIA COMBI is lager en breder dan voorheen, waardoor hij ‘dikker’ op zijn wielen staat. Het design valt op door de scherpe vouwen, heldere lijnvoering en kristalachtige kenmerken.


 Bekijk model

Nieuwsgierig naar de private lease-toppers?
Plan dan nu jouw proefrit en ervaar het zelf!

Vraag direct een proefrit aan

*Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Let op: getoonde afbeelding kan afwijken van gecommuniceerde uiting.  Deze actie is geldig t/m 19 december of zo lang de voorraad strekt. Informeer naar de voorwaarden.

logo_keurmerk.png