ŠKODA ZATERDAGHULP actie

Zaterdag is een dag van dóén. Een lamp ophangen, een kledingkast in elkaar zetten of een speelhuisje voor de kinderen maken. Om deze klus te klaren kun je wel een helpende hand gebruiken. Geen zorgen daar kunnen wij je gratis bij assisteren! Kun jij ook wel een materiaalwagen gebruiken met een handig mannetje?

 

Meld je dan nu aan!

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

SUV's

Een materiaalwagen die altijd tot jouw beschikking staat? Bekijk snel de avontuurlijke en stoere SUV's van ŠKODA de KAROQ en de KODIAQ.
 

ŠKODA Zaterdaghulp Boedelbak

Zaterdag is een actieve dag. We spelen chauffeur van onze kinderen. We helpen verhuizen. We gaan met de kleintjes op pad. We doen sportief met vrienden. We klussen in ons huis. Op zaterdag houden we flink wat balletjes in de lucht. Dan is een beetje hulp best fijn! En bij Van den Udenhout bieden wij u die hulp in de vorm van onze ŠKODA boedelbak.

We hebben de boedelbak gestationeerd staan in Veldhoven waarvan u, als ŠKODA rijder, op zaterdag gratis gebruik kunt maken. Natuurlijk mag u de boedelbak ook op een andere dag gebruiken. 

Reserveer nu

Veelgestelde vragen ŠKODA Zaterdaghulp actie

Wanneer kan ik mij aanmelden?
Aanmelden voor de Zaterdaghulp kan vanaf 6 april t/m 12 mei 2019. Vervolgens helpt ŠKODA 8 mensen met klussen op 4 zaterdagen. Deze zaterdagen zijn op 4, 11, 24 mei en 1 juni 2019.

Wie mag er deelnemen?
Iedereeen van 18 jaar en ouder die een klus heeft waar hij of  zij wat hulp bij kan gebruiken. Je hoeft als deelnemer geen ŠKODA rijder te zijn.

Wat krijgen de winnaars?
Een KODIAQ Materiaalwagen met een klushulp. De klushulp kan assisteren bij het klussen en heeft ook (klein) materiaal bij zich. We helpen je met een klus die je al wilde gaan doen, maar door gebrek aan klushulp niet aan toe bent gekomen.

Wat moet je doen als deelnemer?
Op de website kun je aanmelden bij welke klusje je de klushulp kunt gebruiken.  Kies hier ook gelijk een datum waarop je de klus wilt uitvoeren (4 mei, 11 mei, 25 mei of 1 juni).

Wat zijn de voorwaarden?
De aanmeldperiode voor de Zaterdaghulp loopt van 6 april t/m 12 mei 2019. Hierna worden de winnaars bekend gemaakt en benaderd voor een afspraak.