Klaar voor het voorjaar met Van den Udenhout!

Is jouw bedrijfswagen al klaar voor de hogere temperaturen?

De winterperiode ligt weer achter ons. We bereiden ons voor op betere weersomstandigheden.

Zomerbanden

Nu vanaf € 73,-, inclusief montage

Bij buitentemperatuur boven de 7 graden leveren zomerbanden betere prestaties dan andere banden. Door de materiaalsamenstelling en het profiel van de zomerbanden zorgen deze banden voor meer veiligheid bij zomerse omstandigheden. Door tijdig te wisselen naar zomerbanden voorkom je onnodige slijtage van de winterbanden. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden.

 

Maak een afspraak


 

Bandenservice

Zomerbanden: plan een bandenwissel vanaf € 32,-

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens-dealer kent jouw bus als geen ander en voorziet je graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Van den Udenhout terecht.

 

Plan een bandenwissel


 

Je hebt luchtjes. En je hebt frisse lucht.

Aircocheck: nu € 16,50, exclusief btw

De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. Verschil moet er zijn.

 

Plan een aircocheck


 

Airco-onderhoud

Inclusief geurbehandeling vanaf € 115,-, exclusief btw

Ga fris het voorjaar in en laat je airco onderhouden, inclusief geurbehandeling. Als het niveau van het koudemiddel in je airco te laag is, kan dit ernstige schade veroorzaken aan de airconditioning, met mogelijk hoge kosten tot gevolg. Het koudemiddel zorgt namelijk voor frisse, zuivere lucht in de cabine én voor smering van het airco systeem.

Airco-onderhoud bestaat uit:

  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
  • Bijvullen of vervangen koudemiddel
  • Controle van pollenfilter
  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele controle
  • Controle van de bediening
  • Anti-geurbehandeling

Maak een afspraak

Accessoires

Velours mattenset

Bescherm je interieur tegen vuil van buitenaf met deze duurzame matten gemaakt van zwart velours. De matten zijn zo gevormd dat ze perfect in jouw Volkswagen bedrijfswagen passen. Nu vanaf € 35,- (incl. btw).

Naar de webshop

Onderhoudsproducten

Een complete set kwalitatieve onderhoudsproducten om jouw bedrijfswagen ook in de zomer te laten stralen met onder andere dashboardreiniger en een velgenborstel. Nu € 9,95 (incl. btw).

Naar de webshop

Ruitensproeiervloeistof

Met een laagstaande zon is een vieze voorruit extra hinderlijk, en soms zelfs uitermate gevaarlijk. Zorg daarom dat je altijd voldoende ruitenwisservloeistof bij je hebt. Met deze voordelige 5 liter can zit je altijd goed. Nu € 4,95 (incl. btw).

Contact