DE SUV'S VAN VOLKSWAGEN

HOE AVONTUURLIJK BEN JIJ?
 vw-suv-actie-header.jpg
Elke Volkswagen SUV bevat het beste van twee werelden.

WAT IS EEN SUV?

Elke Volkswagen SUV bevat het beste van twee werelden. Ze combineren moeiteloos het stoere design, de krachtige prestaties en hoge instap van een terreinwagen met de ruimte en het comfort van een gezinsauto. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed. Dat is waarom al onze SUV’s zijn voorzien van talloze slimme assistentiesystemen. Met een Volkswagen SUV zit je dus altijd goed.

DE VOORDELEN VAN EEN SUV

VEILIGHEID
We vinden het belangrijk dat je altijd met een goed gevoel de weg op gaat. Daarom zijn onze SUV’s uitgerust met extra veel veiligheidsopties. Ook zorgen de sterke carrosserie, extra grip op de weg en het vele overzicht ervoor dat je goed kunt reageren op elke verkeerssituatie. Het is niet voor niets dat elke Volkswagen SUV is beloond met een EuroNCAP beoordeling van 5 sterren voor veiligheid. Rijdt toch extra ontspannen, met dat in je achterhoofd.

AVONTUUR
SUV’s hebben veel overeenkomsten met terreinwagens. Dat zie je terug in de bouw van de auto. De carrosserie staat hoog boven de grond, zodat je ruig terrein makkelijk kunt bedwingen. Daarnaast kan je de SUV’s van Volkswagen uitrusten met de 4MOTION technologie, waardoor je nog meer grip en kracht hebt. Zo ben je altijd klaar voor avontuur - of dat nou in de Alpen is, of in de stad.

DESIGN
Prestaties zijn belangrijk, maar het design maakt of breekt de auto. Gelukkig zit ook dat bij onze SUV's wel goed. Neem de T-Roc bijvoorbeeld, die is bekroond met een Red Dot Design Award 2018. Zo heeft elk model heeft z'n eigen unieke en luxe designelementen, van lichtmetalen velgen tot zwarte dakhemels. Met de optionele interieur- en exterieurpakketten zoals het R-Line pakket en het Sport+ pakket maak je je SUV helemaal zoals jij 'm hebben wil.

COMFORM
In onze SUV's is elke rit comfortabel. Zo biedt de hoge zit veel overzicht en zorgen de verschillende standaard en optionele assistentiesystemen dat je altijd ontspannen de weg op gaat. Ook de vering is aangepast, zodat je comfortabel rijdt op elk terrein zonder het sportieve karakter te verliezen.

RUIMTE
SUV’s staan bekend om de ruimte. De Tiguan Allspace heeft optioneel zelfs plek voor 7 personen. Ook op been- en bagageruimte hebben we niet bespaard. Zo heeft de T-Roc de grootste bagageruimte in z'n klasse, en de Tiguan de op een na grootste.

ONZE SUV'S

COMING SOON: DE T-CROSS
I am more than one thing.
Ben jij niet in een hokje te plaatsen? De T-Cross ook niet. Deze compacte SUV maakt een statement met zijn eigenwijze karakter, kleurrijke opties en verrassende ruimte. Dé SUV die net zo veelzijdig is als jij en jouw leven, verkrijgbaar vanaf voorjaar 2019.


Lengte 4.107 mm | Bagageruimte 455 liter

Bekijk model

DE T-ROC
Vol vertrouwen.
Als je zoekt naar een compacte SUV die toch rijk is uitgerust, dan ben je bij de T-Roc aan het juiste adres. Hij heeft verrassend veel bagageruimte, is uit te rusten met 4MOTION vierwielaandrijving en heeft daarnaast ontelbare personalisatie-opties. Het Sport+ pakket bijvoorbeeld.

Lengte 4.234 mm | Bagageruimte 445 liter | Vanaf € 26.650

Bekijk model

DE TIGUAN
Verrassend innovatief.
De Tiguan zit vol met slimme systemen en innovaties. Zo loop je voor op het gebied van veiligheid, connectiviteit en comfort. De Tiguan is er in vijf verschillende uitvoeringen, maar hij is standaard al heel rijk uitgerust. Zo rijd je altijd in een luxe auto.


Lengte 4.107 mm | Bagageruimte 455 liter

Bekijk model

DE TIGUAN ALLSPACE
Stoer, stijlvol, ruim.
De Tiguan Allspace heeft alles wat de gewone Tiguan ook heeft, maar dan met nog meer ruimte. Doordat de Allspace 21,5 centimeter langer is, kun je zelfs voor een extra zitrij kiezen. Daardoor is er plek voor maar liefst 7 personen.


Lengte 4.701 mm | Bagageruimte 700 liter | Vanaf € 39.140

Bekijk model

DE TOUAREG.
Sterk op elk terrein
De Touareg laat bij iedereen een overtuigende indruk achter. De motoren zijn onwijs krachtig, net als het design doet vermoeden. Toch is hij ook stijlvol en luxe. Dat maakt de Touareg een ultieme combinatie tussen kracht en klasse, klaar voor elke ondergrond.

Lengte 4.795 mm | Bagageruimte 580 liter | Vanaf € 79.780

Bekijk model

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png