De Volkswagen Arteon is onze meest elegante vierdeurs ooit. De langgerekte contouren en lange wielbasis geven ‘m een exclusieve en zakelijke uitstraling. Bij Van den Udenhout profiteer je tijdelijk van bijzonder veel voordeel op deze luxe sedan uit voorraad.

 

Wij hebben er nog maar een paar dus ben snel, op=op.

 

Bekijk onze Arteon-voorraad

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

NU GRATIS DSG-AUTOMAAT OP DE VW ARTEON!

DSG staat voor Direct Shift Gear. Deze automaat met ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen. Dat maakt het de perfecte aanvulling op jouw nieuwe Volkswagen.

Extra snel optrekken met de DSG Automaat

Comfortabeler en zuiniger
DSG wordt ook wel de ‘groene versnellingsbak’ genoemd. Het is een comfortabel en energie-efficiënt alternatief voor de automatische versnellingsbak en de handgeschakelde transmissie. Deze techniek is een belangrijke reden dat VW groene energielabels en gunstige CO2-waardes scoort.

Sportieve rijervaring met de DSG Automaat

Bespaar 10% op jouw brandstofkosten
De VW DSG-innovatie levert niet alleen snellere acceleratie maar is ook zuiniger. Het brandstofgebruik – en de CO2-uitstoot – wordt verminderd met zo’n 10%. Dat betekent dubbele besparing; minder milieubelasting, minder kosten voor jou!

Ongeëvenaarde automaat
De DSG laat zich omschrijven als twee versnellingsbakken ineen. De 1e, 3e, 5e en 7e versnelling liggen op de ene as, de 2e, 4e en 6e op de andere. De in de DSG-versnellingsbak ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om ononderbroken te rijden en comfortabel van versnelling te wisselen.

PROFITEER VAN € 2.000,- INRUILPREMIE OP DE VW ARTEON!

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen.

 

BEKIJK DE VW ARTEON    

BEKIJK DE VW ARTEON VOORRAAD NIEUW 

BEKIJK DE VW ARTEON OCCASIONS

BUSINESS EN BUSINESS VOORDEEL

Speciaal voor jou als zakelijke rijder heeft Volkswagen de Business en Business R uitvoeringen samengesteld. Uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst en dat extra voordelig geprijsd. De business uitvoeringen zijn standaard voorzien van Adaptive Cruise Control, Active Info Display en Executive pakket met o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay. Kies je voor de Business R, dan krijg je hier bovenop ondermeer het sportieve R-Line exterieurpakket.

Arteon Elegance Business
Tot € 6.080* voordeel. Bijtelling vanaf € 329 p/m

O.a. met:

NU MET GRATIS DSG-AUTOMAAT

Adaptive Cruise Control

Elektrisch bedienbare achterklep

Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm)

Arteon Business R
Bijtelling vanaf € 338 p/m

O.a. met:

NU MET GRATIS DSG-AUTOMAAT

Adaptive Cruise Control

Elektrisch bedienbare achterklep

Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm)

Active Info Display

R-Line exterieur- en interieurpakket

18 inch 'Sebring' velgen

Verwarmbare voorruit

LED Plus koplampen