Audi Garantie

audi-garantie.jpg

Ook bij Van den Udenhout krijgt u garantie op uw Audi en de Audionderdelen.

Audi garantie bij Van den Udenhout

Alle auto’s van Audi worden afgeleverd inclusief een uitgebreide garantiebepalingen. Hierin staan kwaliteit en service altijd centraal en zorgen voor veel rijplezier in uw Audi. Als uw auto gerepareerd wordt door een van onze gecertificeerde medewerkers ontvangt u altijd twee jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden. Alle onderdelen die tijdens de reparatie gebruikt worden zijn uitsluitend Audi onderdelen. Zo blijft uw auto in topconditie. Audi biedt nog meer soorten garantie, namelijk: technische garantie, lakgarantie, carrosseriegarantie, mobiliteitsgarantie en lakgarantie.

Omruilgarantie

Autobedrijf van den Udenhout B.V. biedt koper een omruilgarantie. Koper heeft daarbij de mogelijkheid om de auto zoals benoemd in de koopovereenkomst gedurende een periode van maximaal 14 dagen, ingaande op de dag van aflevering, om te ruilen tegen een andere bij Autobedrijf van den Udenhout B.V. te koop staande auto.  De reeds door koper betaalde aankoopsom zal daarbij in mindering wordt gebracht op de nieuw (uiterlijk op dag 14) te sluiten koopovereenkomst. Deze omruilgarantie is uitsluitend van toepassing indien er niet meer dan 500 kilometer door de koper is gereden met de auto, alsmede de auto zich in dezelfde staat bevindt als op de eerste dag (dag van aflevering).

Technische garantie

De garantietermijn voor een nieuwe Audi is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1a van de eerste eigenaar.

Carrosserie- en lakgarantie

Als aanvulling op de hiervoor vermelde garantiebepalingen geldt voor Audi het volgende: Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten. 

Audi Mobiliteitsgarantie

Deze geldt gedurende de gehele levensduur van elke Audi waarvoor het voorgeschreven onderhoud en eventueel geadviseerde reparaties tijdig door een Audi Servicepartner zijn uitgevoerd. Ook ontvangt u 2 jaar garantie op alle Audi Originele Onderdelen, Audi Originele Accessoires en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de Audi Servicepartner.