Autoverhuur

  • Van den Udenhout
Audi_A5_Cabriolet_-_Van_den_Udenhout.png

Bij Van den Udenhout Autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid een Volkswagen of Audi huren. Of het nu gaat om uw trouwdag, vakantie, verhuizing of gewoon voor de lol.

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant en verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's. Van den Udenhout Autoverhuur is aangesloten bij Euromobil Nederland.

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss, Geldrop, Boxtel en Son kan Van den Udenhout Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autoverhuur en shortlease constructies. Van een Volkswagen up! tot een Audi Q7 of A5 Cabriolet! 

 Naar Autoverhuur

15% korting op het gehele huuraanbod!

Denk je al na over goede voornemens voor 2018 of ben je nog bezig met het maken van plannen voor de naderende decembermaand? Ga je lekker op wintersport in de vakantieperiode of blijf je thuis? 

Wat je plannen of goede voornemens ook zijn, wij helpen je graag op weg met maar liefst 15% korting bij Van den Udenhout autoverhuur op het gehele huuraanbod! Zo huur je bijvoorbeeld een Volkswagen Golf Variant, ŠKODA Octavia of SEAT Leon voor € 615,- voor de periode van 10 dagen (inclusief sneeuwkettingen en BTW, o.v.b. van 2500 kilometer). Bekijk hier ons gehele aanbod.