ELEKTRISCHE AUTO’S


ELEKTRISCHE VOLKSWAGEN, AUDI EN ŠKODA MODELLEN!
Op zoek naar een elektrische auto? Dan bent u bij Van den Udenhout aan het goede adres! Hieronder vindt u een overzicht van de (beschikbare) elektrische modellen van Volkswagen, Audi en ŠKODA.

 

4bijtellingvwegolf.jpg


VOLKSWAGEN E-GOLF

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 300 kilometer. Zo bent u niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 4%, waardoor u al een e-Golf rijdt vanaf € 52 per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien. Lees hier meer over de Volkswagen e-Golf.

 

Volkswagen-e-golf-overzicht.jpg

 

MEER WETEN OVER DE VOLKSWAGEN E-GOLF
Vraag direct een offerte of een proefrit aan!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

 

 bijtellingvweup.jpg


VOLKSWAGEN E-UP!

De e-up! is de pittige 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Met één laadbeurt rijdt u tot wel 160 kilometer. De aerodynamische 15-inch lichtmetalen velgen maken deze 4-deurs up! extra efficiënt en fraai. Lees hier meer over de Volkswagen e-up!.

 Volkswagen-e-up-overzicht.jpg

 

MEER WETEN OVER DE VOLKSWAGEN E-UP!
Vraag direct een offerte of een proefrit aan!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

 audi-e-tron-18.jpg


DE START VAN EEN NIEUWE TOEKOMST: AUDI E-TRON
De Audi e-tron is Audi’s eerste volledig elektrisch aangedreven productiemodel. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km* en beleeft zijn wereldpremière in San Francisco. Of hij nou stil staat of rijdt: de Audi e-tron is altijd spannend om te zien. Tal van accenten, waaronder de lichtgrijze singleframe grille, verwijzen stuk voor stuk naar de hoogvoltage-technologie die voor een bijzondere rijervaring zorgt. De SUV wordt aangedreven door twee krachtige elektromotoren, die lokaal CO2-neutraal en vrijwel geruisloos zijn. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie quattro, zorgt voor optimale tractie en dynamiek. Het quattro-systeem zorgt continu voor de optimale, variabele verdeling van aandrijfkracht over de twee aangedreven assen. De Audi e-tron wordt geproduceerd in de CO2-neutrale Audi-fabriek in Brussel. De eerste leveringen in Europa staan voor begin 2019 gepland en is te bestellen vanaf donderdag 10 januari.


MEER WETEN OVER DE AUDI -E-TRON
Vraag direct een offerte of een proefrit aan!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

ŠKODA Vision E

Maak kennis met de VISION E, de eerste elektrische conceptauto. De VISION E is een droom voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Niet alleen een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto. De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Ook is hij zelfstandig in staat inhaalmanoeuvres uit te voeren. De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Naar verwachting komt dit model in 2020 op de markt. 

skoda-vision-e-1_1.jpg