Bedrijfswagens

02-Caddy-Maxi_2_1.jpg

Heeft u uw droombedrijfswagen gevonden maar ontbreken de financiële middelen? Of wilt u liever geld achter de hand houden voor onvoorziene uitgaven?

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche op zakelijk gebied. 

Van den Udenhout Financieringen zoekt samen met u naar de beste oplossing voor de financiering van uw bedrijfsauto. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan u voorrekenen en u inzicht geven in het te betalen maandbedrag.

Uiteraard kunnen wij voor u een aantrekkelijke Financial Lease-offerte maken. Van den Udenhout Financieringen werkt samen met o.a. Volkswagen Bank. Zo bent u verzekerd van de beste financiering tegen de laagste prijs.

CarePort Financial Lease - slim zakelijk rijden

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. 

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zo maakt CarePort Financial Lease bijvoorbeeld slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen.

De basis voor het CarePort Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw bedrijfswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. 

Voordelen CarePort Financial Lease:

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Scherpe rentetarieven
  • Lage maandlasten dankzij hoge restwaarde
  • Altijd vaste maandlasten
  • Financiering speciaal voor auto’s 

Ik wil graag meer informatie