MyAudi

Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden – dat is waar Audi connect voor staat. Bovendien helpen myAudi en Audi connect om ontspannen en nog veiliger auto te rijden.

Actueel nieuws, de weersverwachting en verkeersinformatie zijn met een druk op de knop beschikbaar in het MMI systeem in uw Audi. Dankzij de 4G-dataverbinding werkt dit razendsnel. Via Apple CarPlay en Android Auto zijn specifieke apps en content op uw smartphone eenvoudig en veilig in uw auto te gebruiken.

Services zoals de noodoproep – het automatisch waarschuwen van de Audi alarmcentrale na een ongeval – en de online pechhulp - waarmee u in geval van pech contact opneemt met de Audi mobiliteitsservice - zijn een geruststellend idee onderweg, waar u ook bent. Zo worden snel en doeltreffend de juiste mensen ingeschakeld voor medische en technische hulpverlening.

Koppel Audi connect aan myAudi

Configureer Audi connect via myAudi en benut via deze beveiligde webportal extra mogelijkheden, zoals thuis navigatieroutes samenstellen en die vervolgens naar de auto uploaden.

- Naar myAudi -

MMI connect app

Voeg nieuwe functies toe aan uw smartphone en u kunt nog meer met Audi connect. 

- Download de MMI connect app -

 

Instructievideo's:

Audi connect - myAudi registratie 

In deze video ziet u hoe u een myAudi account aan kunt maken en hoe u uw Audi kunt koppelen. Verder staan we stil bij het gebruikersbeheer en kijken we naar welke voordeel Noodoproep & Service voor u heeft.

Audi connect - Noodoproep & Service

In geval van pech is met een druk op de knop de Audi mobiliteitsservice in te schakelen en in een noodgeval waarschuwt de auto zelf de alarmcentrale.

Audi connect - myCarManager en MMI connect app

Maak met behulp van de app optimaal gebruik van Audi connect. Kopieer bijvoorbeeld navigatiebestemmingen en foto's met geotags direct vanaf uw smartphone naar MMI navigatie plus.

Audi connect - Communicatie & muziek

Ontdek hoe u via Audi connect e-mails en sms berichten kan dicteren in de auto, e-mails kan laten voorlezen en welke mogelijkheden er zijn om uw persoonlijke muziek af te spelen.

Audi connect - Informatie

Ontdek hoe u via Audi connect actuele vlucht- en treininformatie kan verkrijgen. Maar ook hoe Audi connect u de wegwijst naar het dichstbijzijnde tankstation.

Audi connect - Navigatie

Ontdek hoe u via Audi connect toegang krijgt tot kaartinformatie via Google Earth maar ook gebruik kan maken van Streetview.

Mocht u vragen hebben over de diensten van Audi, dan kunt u altijd contact opnemen met een verkoopadviseur