7 november 2018

Audi e-tron in showroom Eindhoven: terugblik op geslaagd e-tron event

Audi e-tron in showroom Eindhoven: terugblik op geslaagd e-tron event
De Audi e-tron voor de showroom in Eindhoven tijdens zijn exclusieve preview

De Audi e-tron deed zaterdag 20 oktober even Eindhoven aan. Voor een exclusieve preview.

De eerste bezoekers staan zaterdag 20 oktober al vóór 09.00 uur voor de deur van de Audi-showroom aan de Wekkerstraat 43 - 53 te Eindhoven te wachten.

Audi e-tron klaar voor onthulling

Een kwartier na de opening van het exclusieve e-tron event wordt op feestelijke wijze het doek getrokken van Audi's eerste volledig elektrische SUV. Daar staat hij dan. In de kleur galaxisblauw. Wij zijn trots. En onze bezoekers glunderen.

100% Audi

De e-tron is 100% Audi en biedt talloze technische bijzonderheden en unieke features. Hij is onderdeel van een goed doordacht concept en is zowel stilstaand als rijdend een lust voor het oog! "Audi rijders en potentiële Audi rijders zijn zéér enthousiast! Dat de e-tron een groot succes wordt, is voelbaar," jubelt Johan van Helden, Audi manager bij Van den Udenhout.

Een absoluut designhoogtepunt, waar ook het publiek niet over uitgesproken raakt, zijn de cameraspiegels.

De cameraspiegels van de Audi e-tron

Elektrisch laden

De Audi e-tron heeft een actieradius van ruim 400 kilometer. Die wordt bereikt wanneer het accupakket helemaal is opgeladen. Op het e-tron event zijn specialisten aanwezig om vragen over laadstations, laadpassen en zonnepanelen te beantwoorden.

Elektrisch laden van de Audi e-tron

De ochtend is een groot succes. Om exact 13.00 uur vertrekt de e-tron weer, maar hij laat genoeg stof om over na te praten achter.

Audi e-tron event bij Van den Udenhout in Eindhoven

Terug