20 december 2018

Boschman Autoschade in Oss en Autoschade 040 in Eindhoven verder onder naam Carlux

Boschman Autoschade in Oss en Autoschade 040 in Eindhoven verder onder naam Carlux
Carlux Schadeherstel in Oss

Alle vier de schadeherstelvestigingen van Van den Udenhout zullen per 1 januari 2019 opereren onder één en dezelfde naam: Carlux Schadeherstel. Dat betekent een naamswijziging voor de schadeafdelingen Boschman Autoschade in Oss en Autoschade 040 in Eindhoven.

Omwille van de naamswijziging is er ook gekozen voor een compleet nieuwe uitstraling van de schadeherstelvestigingen. En daar hoort natuurlijk een nieuw logo, met een frisse en moderne uitstraling, bij. Uiteraard verandert de service en de gastvrijheid die u gewend bent niet.

Merk Erkend schadeherstel

Carlux is het enige schadeherstelbedrijf in de regio Oost-Brabant wat Merk Erkend schadeherstel voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens uitvoert. De medewerkers zijn speciaal opgeleid door de fabrikant, ze werken volgens de door de fabrikant voorgeschreven procedures en voeren het schadeherstel enkel uit met nieuwe en merk originele onderdelen. De vestigingen zijn volledig uitgerust met alle door de fabrikant voorgeschreven gereedschappen en equipement. En wanneer de auto volledig herstelt is, ontvangt de klant ook een certificaat van de merkgarantie: dé garantie dat de veiligheid en waarde van de auto in tact blijft.

Carlux Schadeherstel in Oss is daarnaast Merk Erkend schadehersteller van Jaguar, Land Rover en Aston Martin. Natuurlijk kunt u op iedere locatie terecht met uw auto, ongeacht het merk of type.

Verzekering

Carlux is aangesloten bij alle grote verzekeringsmaatschappijen, waardoor u altijd volledig ontzorgd wordt bij de afhandeling van autoschade. Bovendien blijft u altijd mobiel tijdens het schadeherstel.

U vindt Carlux Schadeherstel in 's-Hertogenbosch, Oss, Best en Eindhoven.

Heeft u schade aan uw auto? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met de schadeherstelvestigingen van Van den Udenhout.

Neem direct contact op

Terug