21 november 2018

Leuke Volkswagen items voor de feestdagen (winactie)

Leuke Volkswagen items voor de feestdagen (winactie)
Maak kans op deze Volkswagen T1 Bulli van Lego

Het wordt koud buiten, de Sint is weer in het land en voor we het doorhebben staat de kerstboom al! Intussen moeten we ook weer bedenken wat we vader dit jaar kunnen geven op 5 december.

Wij helpen een handje, want speciaal voor de feestdagen we hebben heel veel leuke Volkswagen items klaarstaan. Zoals een superhandige 2-in-1 ijskrabber: krab met de ene kant de ruit ijsvrij en gebruik de andere kant om sneeuw van de motorkap te vegen. Of een stijlvolle GTI paraplu, daarmee blijft vader droog zonder zijn klasse te verliezen. De items zijn direct te bestellen in de online webshop of te koop in één van onze Volkswagen-showrooms.

De Pietjes van Van den Udenhout tijdens de intocht van Sinterklaas in Eindhoven

Maar we vinden het ook leuk om zelf voor Sinterklaas te spelen. Onze Pietjes hielpen de Sint een handje tijdens zijn intocht in Eindhoven, nu mogen zij een iconische Volkswagen T1 bus weggeven. Althans, het schaalmodel van LEGO.

 

Volkswagen T1 Bulli van Lego

Zo maak je kans op de T1 Bulli van LEGO, t.w.v. € 99,-, bestaande uit 1.334 onderdelen:

  1. Volg Van den Udenhout op Instagram
  2. Maak een mooie (detail)foto van een fraai onderdeel in, op of aan jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen
  3. Deel die foto op jouw Instagram-account (niet in de Stories) en tag @udenhoutgroep in de foto

Op Pakjesavond (5 december) maken we de winnaar bekend.

 

Actievoorwaarden. De actie loopt enkel op Instagram. De winnaar van iconische Volkswagen T1 bus van LEGO wordt gekozen uit alle ingezonden detailfoto's op Instagram waar @udenhoutgroep in getagd is. Deelnemen kan tot woensdag 5 december 2018 15.00 uur. Foto's die na dat tijdstip binnenkomen, dingen niet mee naar de prijs. Iedere deelnemer mag zoveel foto's plaatsen als hij of zij wil, er zit geen limiet aan. Het plaatsen van meerdere foto's vergroot de winkans. Met het plaatsen van een foto op Instagram op die manier deel te nemen aan deze winactie geeft de deelnemer toestemming dat Van den Udenhout zijn of haar foto mag gebruiken voor promotiedoeleinden. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar.

Terug