7 mei 2018

SEAT- en ŠKODA-service verhuist in Oss

SEAT- en ŠKODA-service verhuist in Oss
Van den Udenhout in Oss

Autobedrijf Van den Udenhout had door de overname van SEAT- EN ŠKODA-dealer NOORDHOEK 2 vestigingen in Oss. Uit praktische en strategische overwegingen zijn de service-activiteiten van SEAT en ŠKODA (Singel 1940-1945) verhuisd naar de bestaande Volkswagen- en Audi-vestiging aan de Kantsingel 22.

De verkoop van nieuwe SEAT- en ŠKODA-modellen is gecentreerd in de volledig vernieuwde showrooms in Den Bosch (Balkweg 6) en Veldhoven (Meerenakkerweg 33). Daar vindt de consument de beleving die onlosmakelijk is verbonden met beide merken. Mark van der Leest, verantwoordelijk voor de gang van zaken in Oss, wijst op het serviceteam, koppelt daaraan "veel dezelfde gezichten" en "hooggekwalificeerd equipement en personeel". "Het is duidelijk dat de SEAT- en ŠKODA-rijders de kwaliteit van de service en de persoonlijke benadering die ze gewend zijn ook aan de Kantsingel gaan ervaren."

Sterke ontwikkeling

SEAT en ŠKODA zijn 2 merken die de laatste jaren een sterke ontwikkeling hebben doorgemaakt. Veel nieuwe modellen worden omvat door een hoogwaardige kwaliteit wat betreft motoren en afwerking van ex- en interieur.

Autobedrijf Van den Udenhout heeft vestigingen in onder meer Den Bosch, Veldhoven, Veghel, Helmond en Eindhoven. Het bedrijf vertegenwoordigt de merken Audi, Volkswagen (bedrijfswagens), SEAT en ŠKODA. Ook heeft het schadecentra in onder meer Oss (Boschman).

Terug