Van den Udenhout start met online verkoop van occasions

  • Perfect onderhouden occasions, ruim aanbod met minimaal 6 maanden garantie
  • Gratis voor de deur afgeleverd, 14 dagen proefrijden, ‘niet tevreden – geld terug’ garantie

Van den Udenhout-occasions zijn nu ook online te koop. U profiteert daarbij niet alleen van de bekende zekerheden van een perfect onderhouden dealeroccasion, maar u kunt met een paar kliks eenvoudig en snel uw occasion kopen.“Bevestig aankoop”; de auto is nu door u gekocht!

Uit onderzoek blijkt dat bijna een kwart van de occasionkopers overweegt om een gebruikte auto online aan te schaffen. Hierbij staan betrouwbaarheid en gemak op de eerste plaats. Gemak betekent online kopen op elk gewenst moment en levering aan huis.

Kiezen, kopen en financieren met een paar kliks
Met de mogelijkheid om online een occasion te kopen, geeft Van den Udenhout gehoor aan de veranderende wensen van de klant. Van den Udenhout occasions zijn gecontroleerd en goedgekeurd op 130 punten, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is.

Net als ter plaatse bij een van onze vestigingen kunt u uiteraard ook online vertrouwen op een snelle, transparante en uitgebreide service. 

Als de auto online is gekocht, heeft u de keuze tussen aflevering in de showroom of gratis thuisbezorging.

Bekijk hier het volledige aanbod

Inruilen
Het inruilen van uw huidige auto is altijd mogelijk. Wilt u uw auto inruilen? Neem dan contact op voor een scherp voorstel.

inruilvoorstel

Wat zijn de voordelen?

✔ 14 dagen proefperiode
✔ Minimaal 6 maanden garantie
✔ Gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen over het online kopen van een occasion

Het online kopen van een occasion heeft u waarschijnlijk nog nooit gedaan. Daarom vindt u hier de antwoorden op vragen die u misschien zult hebben.

BESTELLEN EN BETALEN

Kan ik mijn auto inruilen?
Als u een auto wilt inruilen dan kunt u het beste contact zoeken met Van den Udenhout, zodat we een persoonlijk voorstel kunnen doen. Klik hier.

Kan ik de auto kopen met financiering of private lease?

Als u een auto met financiering of private lease wilt kopen dan kunt u het beste contact zoeken met Van den Udenhout, zodat we u goed kunnen adviseren over de gewenste financiering. Financiering of Private lease.

Ik heb besteld, wat gebeurt er nu?

Nadat u de auto heeft gekocht, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering met u door te nemen. Als u vragen heeft, klik dan hier.

Op welk moment moet ik betalen?

De auto moet betaald zijn op het moment dat we hem tenaamstellen en bij u afleveren. Een betaling is mogelijk per factuur vooraf, of met pin als u de auto in ontvangst neemt.

Note: als je wilt pinnen bij aflevering, vergeet dan niet om tijdig uw paslimiet eenmalig te verhogen bij uw bank.

Zijn er aanvullende kosten?

De prijs die op uw bevestiging staat, is het totaalbedrag dat uiteindelijk betaald moet worden. Kosten zoals rijklaarmaken, BTW, BPM zijn inbegrepen in de prijs.

Wat is inbegrepen in de aankoopprijs?

In de prijs is inbegrepen:

·         BTW en BPM

·         Rijklaarmaken voor aflevering

·        Tenaamstelling van de auto

·         14 dagen niet goed-geld terug garantie*

·         Thuisbezorgen van de auto

·         Minimaal 7.500 kilometer geen onderhoudskosten

·        6 maanden BOVAG-garantie

*Zie de voorwaarden die horen bij de aankoop.

Is proefrijden mogelijk?

Voor de auto die u online koopt geldt een proeftermijn van 14 dagen waarbinnen u (maximaal 500 km) kunt rijden om de auto goed te ervaren.

 

AFLEVERING

Waar wordt de auto afgeleverd?

De auto tijdens kantooruren kan op een ander adres binnen Nederland worden afgeleverd, bijvoorbeeld als u iemand wilt verrassen. De betaling en tenaamstelling moet dan wel vooraf geregeld zijn.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de auto bij een van onze vestigingen op te halen.

 

VERZEKERING AUTO

De auto moet verzekerd zijn op het moment dat u met de auto gaat rijden. Wij zorgen er voor dat u alle informatie hebt om de auto te kunnen verzekeren.

Kan ik de auto ruilen?

Bij Van den Udenhout kunt u de auto 14 dagen uit proberen. Als u niet blij bent met je aanschaf dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag van Van den Udenhout terug, zodat u een andere auto kunt uitzoeken. 

U mag 500 kilometer rijden met de auto om deze te testen. Als u binnen 14 dagen meer dan 200 kilometer hebt gereden maar de auto toch wilt inleveren, dan worden er kosten in rekening gebracht. In zo’n situatie zal een onafhankelijke partij de waardevermindering bepalen.

Hoe maak ik gebruik van het herroepingsrecht?

Als de termijn van 14 dagen voorbij is, dan is de aankoop definitief en kunt u de auto verder in gebruik nemen.

Binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst ontvangt u de terugbetaling, waarbij eventuele waardevermindering wordt verrekend.

Hoe lever ik mijn auto in?

Als de 14 dagen termijn na aflevering nog niet voorbij zijn, dan kunt u contact opnemen met Van den Udenhout. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de auto op locatie op te halen. U ontvangt ter plaatse een vrijwaringsbewijs.

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden