SEAT Airco Service

seat-airco-service.jpg

Laat je airco checken en voorkom zo onnodige kosten!

Van den Udenhout airco service

Het belangrijkste punt bij een onderhoudsbeurt van uw airco is het bijvullen van de koudevloeistof en uw airco reinigen met een geurbehandeling. Elke airco maakt gebruik van koudemiddel. Door kleine lekkages in de leidingen van de airco, verliest elke airco koudemiddel. Dit gaat ten kosten van de werking van de airco en de temperatuur in de auto. Hoe minder koudemiddel er in de airco zit, hoe slechter hij het zal gaan doen en hoe eerder de airco mankementen vertoont.

Onderhoudsbeurt

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw airco nagekeken via een checklist. Reparaties van lekkages of andere grote problemen voeren we alleen uit in overleg met u. Na de goedkeuring van de offerte zullen wij uw airco helemaal repareren zodat u weer fris de weg op kan. Natuurlijk wordt uw airco afgevuld met koudemiddel, zodat u er weer helemaal fris bijzit.

Geurbehandeling

Een kapotte airco kan zorgen voor nare geurtjes in de auto. Maar ook voor schimmels en bacteriën die zich in uw auto, of erger, in uw airco gaan vestigen. De lucht die in de auto circuleert wordt daardoor ongezond en dit kan ook effect hebben op u. Tijdens de geurbehandeling wordt uw hele airco gereinigd, waardoor schimmels, bacteriën en vieze luchtjes verdwijnen. Zo creëert u een gezond luchtklimaat in uw auto.