SEAT Garantie

seat-garantie.jpg

4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die Van den Udenhout, als officiële SEAT-dealer uitvoert

Van den Udenhout Garantie

De leeftijd van uw auto is de bepalende factor met betrekking tot de garantie. SEAT biedt verschillende soorten garanties. Deze garanties worden ook nagekomen als u met uw auto naar Van de Udenhout komt. Wij houden dezelfde garantievoorwaarden aan als SEAT. Alle nieuwe SEAT-modellen krijgen vier jaar garantie. Als er iets kapot gaat of er doet zich een defect voor als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kan Van den Udenhout het mankement snel en vakkundig oplossen. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Heb je een oudere SEAT dan kan het zijn dat deze nog onder de oudere regeling van 2 jaar garantie valt.

Carrosseriegarantie zelfs 6 tot 12 jaar

Voor alle SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roestschade die ontstaan door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maakt. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

Lakgarantie van 2 of 3 jaar

Als er sprake is van materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar na afleveringsdatum garantie gegeven:

  • Voor de modellen Arosa, Ibiza/Cordoba (6K), Inca en Alhambra geldt een lakgarantie van 2 jaar;
  • Voor de modellen Ibiza (6L en 6J), Cordoba (6L), Leon, Toledo, Exeo en Altea wordt gedurende een termijn van 3 jaar lakgarantie gegeven.

Garantie op SEAT-onderdelen

De garantietermijn voor originele SEAT-onderdelen en -ruildelen is vanaf 1 juni 2017 vier jaar na aankoopdatum zonder kilometerbeperking, mits het onderhoud is uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift. Tot 1 juni 2017 was de termijn twee jaar na aankoopdatum. Indien een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn van de auto ook op dit onderdeel van kracht.