AUDI AIRCOSERVICE

audi-airco-onderhoud_1.jpg

Audi Aircoservice bij Van den Udenhout. Voor een frisse en goedwerkende airco!

VAN DEN UDENHOUT AIRCOSERVICE

Ook voor service en onderhoud van uw airco kunt u terecht bij Van den Udenhout. Wij maken namelijk ook gebruik van Audi Top Service, service op het hoogste niveau.

Een goed werkende airco is van cruciaal belang in uw auto. Het zorgt voor een prettige reis, frisse en gezonde lucht in uw auto. Een goed werkende airco betekent ook kwalitatief goede lucht in uw auto. Tijdig onderhoud aan uw airco voorkomt dat hij mankementen of nare geurtjes gaat veroorzaken. Daarnaast verlengt u de levensduur van uw airco als u deze jaarlijks laat controleren, onderhouden en bijvullen. Wij zorgen er altijd voor dat uw airco in topconditie is met onze drie aircochecks. 

AIRCOCHECK

Door middel van een airco checklist wordt uw airco op alle mogelijke punten nagekeken. Onze gecertificeerde monteurs nemen de tijd om uw airco helemaal te controleren. Problemen verhelpen ze nadat u de offerte heeft ontvangen en goedgekeurd.

AIRCO-GEURBEHANDELING

Met onze airco geurbehandeling gaat u vieze luchtjes tegen. Door deze behandeling zal uw airco ‘schone’ lucht blazen en dit voorkomt vieze luchtjes in uw auto. Als een airco vieze geuren verspreidt in de auto, is er meestal ook iets mist met de luchtkwaliteit die uw airco blaast. Tijdens de airco geurbehandeling worden de filters van uw airco gecheckt en zal uw auto na afloop fris ruiken.

AIRCO ONDERHOUDSBEURT

Een onderhoudsbeurt aan uw airco is net zo noodzakelijk als een onderhoudsbeurt aan uw auto. Om de levensduur van uw airco te verhogen is het belangrijk dat u hem jaarlijks laat controleren. Naarmate u uw airco gebruikt, zal hij kleine beetjes koudemiddel verliezen. Als het koudemiddel te laag wordt, kan dit effecten hebben op uw airco. De werking van uw airco kan afnemen of de airco zal het helemaal niet meer doen. Uw airco wordt op alle punten gecheckt en u wordt op de hoogte gesteld van de problemen. Na akkoord gaan we aan de slag om uw airco te repareren. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png