AUDI CHECKS

audi-checks.jpg

Ga veilig en fris op vakantie met de vakantie- of de aircocheck van Van den Udenhout!

VAN DEN UDENHOUT CHECKS

Het is erg belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Tussentijdse controles zijn van groot belang op de slijtagedelen van uw Audi. Zo voorkomt u vaak grotere problemen en worden de problemen sneller verholpen. Bovendien kost het u meer geld als er een onderdeel vervangen moet worden in plaats van gerepareerd. Uw Audi moet toch altijd in topconditie verkeren?

VAKANTIECHECK

Gaat u bijna op vakantie? Doe dan nog snel de vakantiecheck. Uw auto wordt op 17 punten gecontroleerd zodat uw auto helemaal klaar is voor de vakantie. Kleine problemen kunnen direct verholpen worden en zo kunt u met een gerust hart op vakantie gaan. Bovendien heeft u met de checklist direct inzicht in wat er vervangen moet worden en wat hier de eventuele kosten voor zijn.

AIRCOCHECK

Bijna elke Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. Toch is het van belang om deze jaarlijks te laten controleren. Zo voorkomt u een defecte of zelfs stinkende airco. Het is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire voor in uw auto. Tijdens de zomer verhelpt het de hitte in uw auto en in de winter zorgt hij ervoor dat uw auto snel ontwasemd wordt. Zo voorkomt u vocht in uw auto en beslagen ramen. Uw airco wordt gecontroleerd op essentiële onderdelen zoals de koelende werking en het kwaliteit van de stof- en pollenfilter. Wanneer u onderhoud laat uitvoeren aan uw Audi, ontvangt u gratis de aircocheck.

WELKOMSTCHECK

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij Van den Udenhout voor de Audi Welkomstcheck. 

Voor maar €39,- controleert Van den Udenhout uw nieuwe aanwinst op maarliefst 34 punten. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi.

Voorwaarden

Binnen 3 maanden na aankoop kunt u gebruik maken van de Audi Welkomstcheck en de check is alleen mogelijk indien uw ‘nieuwe’ Audi niet bij een officiële Audi-dealer is aangekocht.

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png