STANDAARD- EN UITGEBREIDE GARANTIE OP UW VOLKSWAGEN

garantie_3.jpg

 • 2 jaar volledige fabrieksgarantie
 • 3 jaar lakgarantie
 • 8 jaar hoogvoltaccugarantie
 • 12 jaar carrosseriegarantie

Standaard een uitgebreide garantie op uw Volkswagen!

Volkswagen geeft standaard een uitgebreide garantie op alle nieuwe Volkswagen modellen. Van den Udenhout staat helemaal achter deze garantieregeling. Wij geven daarom maar liefst drie jaar garantie op lak en carrosserie, ongeacht hoeveel kilometers u heeft gereden met uw Volkswagen. Met een nieuwe Volkswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Ook bij Van den Udenhout houden wij ons aan de garantie van Volkswagen. Hieronder wordt een aantal garantiemogelijkheden benoemd. 

Omruilgarantie

Autobedrijf Van den Udenhout B.V. biedt de koper een omruilgarantie. De koper heeft daarbij de mogelijkheid om de auto zoals benoemd in de koopovereenkomst gedurende een periode van maximaal 14 dagen, ingaande op de dag van aflevering, om te ruilen tegen een andere bij Autobedrijf Van den Udenhout B.V. te koop staande auto.  De reeds door koper betaalde aankoopsom zal daarbij in mindering wordt gebracht op de nieuw (uiterlijk op dag 14) te sluiten koopovereenkomst. Deze omruilgarantie is uitsluitend van toepassing indien er niet meer dan 500 kilometer door de koper is gereden met de auto, alsmede de auto zich in dezelfde staat bevindt als op de eerste dag (dag van aflevering).

ONDERDELENGARANTIE

Volkswagen biedt op al haar onderdelen altijd twee jaar garantie. Na een reparatie van uw auto of onderdelen hiervan, bieden wij u altijd twee jaar garantie. Mocht er onverwacht een onderdeel stuk gaan, dan kunt u altijd teruggaan naar de garage en wordt dit kosteloos gerepareerd.

LAKGARANTIE

U krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten uw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van uw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu.

Op elke hoogvoltaccu in nieuwe elektrische en hybride Volkswagens zit garantie tot 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer. Voor reparaties, problemen of vragen kun je het beste naar de Volkswagen dealer gaan. Deze speciaal opgeleide technici zijn gekwalificeerd door het Volkswagen hoofdkantoor om aan hoogvoltaccu's te mogen werken. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

CARROSSERIEGARANTIE

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Uw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop u hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.

Een Volkswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u de zekerheid wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u deze zekerheid. Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie.

VOORDELEN VOLKSWAGEN EXTRA GARANTIE

Tijdelijk kan je bij aankoop van een nieuwe Volkswagen tegen extra scherpe tarieven Volkswagen Extra Garantie afnemen bij jouw dealer.

Als je Volkswagen Extra Garantie afneemt bij aankoop van een nieuwe Volkswagen ben je twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. Je kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

Download hier alle informatie over Volkswagen extra garantie

PRIJZENOVERZICHT EXTRA GARANTIE

Actieprijzen geldig t/m 31 december 2018

Model 


up! 
Polo 
Golf / Beetle / Tiguan / Touran / T-Roc  
Passat / Sharan / Arteon 
Touareg 

Consumentenprijs
(2 jr / 100.000 km)*

€ 199  
€ 259  
€ 319 
€ 389  
€ 469

Consumentenprijs
(2 jr / 150.000 km)*

€ 249
€ 309
€ 369
€ 439
€ 519

* Prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.

WAAROM VOLKSWAGEN EXTRA GARANTIE?

 • Je neemt Volkswagen Extra Garantie af bij jouw Volkswagen dealer tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
 • Dekking in binnen- en buitenland.
 • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
 • Volkswagen Extra Garantie is eenvoudig af te sluiten op het moment van aankoop van een nieuwe Volkswagen.

UITLEG VOLKSWAGEN EXTRA GARANTIE

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

 • Alles onder één dak
 • Officiële dealer
 • Deskundig personeel
 • Complete ontzorging
 • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png