ECONOMY SERVICE

Screenshot_of_Volkswagen_Economy_Service2.jpg

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Dan is onderhoud bij Van den Udenhout helemaal geen gek idee. U profiteert van vele voordelen zoals een extra lage prijs voor onderhoud en reparatie en korting op Volkswagen Economy Onderdelen. Zo bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Voordelen_Economy_Service_-_Van_den_Udenhout.png

Werkplaatsafspraak maken

LAGE PRIJZEN OP ONDERHOUDSBEURT

Speciaal voor oudere modellen hanteren we extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen kunt u denken aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Bekijk hier de tarieven.

ECONOMY ONDERDELEN

Speciaal voor reparaties van oudere modellen heeft Volkswagen ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe Volkswagen onderdelen speciaal voor modellen die niet meer geproduceerd worden met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. Zo geniet u van Volkswagen kwaliteit met een Economy prijs.

MOBILITEITSGARANTIE

Met Economy Service geniet u standaard van mobiliteitsgarantie. Zo bent u na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. Met de kwaliteit van een Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

TWEE JAAR GARANTIE OP ONDERDELEN

Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

SERVICE DIALOOG

Geen verrassingen achteraf met de Service Dialoog. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur vooraf de aandachtspunten. U bespreekt samen wat er gedaan moet worden en wat kan wachten. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

GRATIS APK

Is uw Volkswagen ook toe aan een APK-beurt? Met Economy Service is de APK helemaal gratis. De enige voorwaarde is, dat u Volkswagen Inclusief-lid bent. Nog geen lid? Geen probleem, het lidmaatschap is gratis. Met Volkswagen Inclusief profiteert u van extra kortingen en exclusieve privileges.

Check hier of uw Volkswagen in aanmerking komt voor Economy Service

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png