ŠKODA APK

SKODA_APK_1.jpg

APK actie voor uw ŠKODA, slechts € 25 bij Van den Udenhout!

Van den Udenhout APK aanbieding

Onze monteurs van Van den Udenhout beschikken over de kennis en de apparatuur om de APK van uw ŠKODA vakkundig uit te voeren. Bij het merk ŠKODA kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Dit komt ook terug in onze APK service. De kosten voor een APK- keuring van uw ŠKODA zijn slechts € 25,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Als u kiest voor periodiek onderhoud, is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van €3,85. Wanneer u een Fijner Rijden Pas van Van den Udenhout heeft dan is de APK zelfs helemaal gratis! Bent u nog niet in het bezit van de Fijner Rijden Pas. Vraag de Fijner Rijden Pas hier dan direct aan.

Valt het periodieke onderhoud en uw APK niet gelijktijdig? Geen probleem, dan ontvangt u een voucher die tot 2 jaar na de uitgeschreven datum kunt inwisselen voor de gratis APK-keuring van uw Audi. Dat is de ŠKODA service.

DE APK-KEURING BIJ VAN DEN UDENHOUT

  • Officiële APK
  • € 25,- all-in
  • Gratis met de Fijner Rijden Pas of bij een onderhoudsbeurt
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar
  • 2 jaar garantie op werkzaamheden

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

Voorafgaand aan de reparatie van uw SEAT denken wij graag met u mee. Na inspectie van uw auto zullen wij u een reparatieadvies geven inclusief kosten begroting. In de meeste gevallen kunnen we uw auto direct repareren. Zo hoeft u dus geen tijd te verliezen en rijdt u dezelfde dag nog weg in uw gekeurde en gerepareerde ŠKODA.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Als u uw ŠKODA APK laat keuren, kunt u gebruik maken van de Haal- en Brengservice. Zo komt u toch zorgeloos op uw gewenste locatie aan terwijl uw auto gekeurd wordt. Ook kunt u kiezen voor vervangend vervoer.