VW Bedrijfswagens

Bus_vandenudenhout.jpg

Of u nu kiest voor een nieuwe of gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen, u wilt uw bezit optimaal beschermen.

Uw bedrijfswagen goed verzekerd met CarePort

Een autoverzekering is niet alleen een logische aanvulling op uw nieuwe of gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen maar biedt u ook in de toekomst voordelen. Waarom zou u dit dan niet bij Van den Udenhout doen? Wij bieden u namelijk twee uitgebreide verzekeringen:

CarePort Basisverzekering

De CarePort Basisverzekering heeft een ruime dekking en uitstekende voorwaarden voor zowel nieuwe als gebruikte Volkswagen Bedrijfswagens. De bijzonderheden in één oogopslag:

  • Gratis vervangende auto bij schade
  • Geen eigen risico bij reparatie door Van den Udenhout
  • Wij zijn uw directe aanspreekpunt
  • Hulpservice in binnen- en buitenland
  • Accessoires tot € 2.000,- gratis meeverzekerd

CarePort Plusverzekering

De CarePort Plusverzekering kunt u alleen afsluiten bij een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen. Deze verzekering biedt – bovenop de ruime voorwaarden van de CarePort Basisverzekering - een nog completere dekking. De bijzondere extra’s van de CarePort Plusverzekering:

  • 12 maanden nieuwwaarderegeling
  • Gratis vervangende auto bij schade, diefstal en verlies
  • Standaard schadeverzekering voor inzittenden

Unieke No-claim beschermer

CarePort verzekering heeft een unieke optie: de no-claimbeschermer. Hiermee kunt u jaarlijks één keer een schade claimen zonder terug te vallen in uw no-claimkorting. En dat kan u veel geld besparen.

Laagste prijs garantie

Graag laten wij u kennis maken met onze uitstekende voorwaarden en condities die op al onze autoverzekeringen van toepassing zijn. Daarom durven wij gerust de “ laagste prijs garantie” bij u aan te bieden ten opzichte van uw huidige verzekering. Indien wij u een aanbieding mogen doen voor uw nieuw af te sluiten autoverzekering, maken wij graag het vergelijk op basis van uw huidige premie en voorwaarden en condities. Indien u op dezelfde voorwaarden die wij u aanbieden elders voordeliger uit zou zijn, garanderen wij u onze polis met uitstekende voorwaarden tegen dezelfde premie.

Ik wil graag meer informatie