Volkswagen Garantie

  • Van den Udenhout
volkwagen-garantie.jpg

Standaard een uitgebreide garantie op u Volkswagen!

Volkswagen garantie bij Van den Udenhout

Volkswagen geeft standaard een uitgebreide garantie op alle nieuwe Volkswagen modellen. Van den Udenhout staat helemaal achter deze garantieregeling. Wij geven daarom maar liefst twee jaar garantie op lak en carrosserie, ongeacht hoeveel kilometers u heeft gereden met uw Volkswagen. Met een nieuwe Volkswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Ook bij Van den Udenhout houden wij ons aan de garantie van Volkswagen. Hieronder worden een aantal garantiemogelijkheden benoemt. 

Onderdelengarantie

Volkswagen biedt op al haar onderdelen altijd twee jaar garantie. Na een reparatie van uw auto of onderdelen hiervan, bieden wij u altijd twee jaar garantie. Mocht er onverwacht een onderdeel stuk gaan, dan kunt u altijd teruggaan naar de garage en wordt dit kosteloos gerepareerd.

Lakgarantie

U krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten uw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van uw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

Carrosseriegarantie

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Uw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop u hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.

Een Volkswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u de zekerheid wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u deze zekerheid. Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie.