Van den Udenhout - VW Bedrijfswagens

Bekijk de Volkswagen Bedrijfswagens acties en profiteer nu!


Van den Udenhout is een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer voor zowel verkoop als onderhoud waarbij kwaliteit voorop staat. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen modellen, acties, auto's op voorraad en occasions. Wist u dat wij ook een eigen Bedrijfswagen Inbouw Centrum hebben? Zo kunnen wij uw bedrijfswagen direct inrichten naar uw wensen!

Altijd rijden met de 7 Servicebeloften.

Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan staat uw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen staat daarvoor garant. In combinatie met onze unieke, vergaande service is uw investering onderaan de streep de slimste investering. In een van onze bedrijfswagencentra staan wij altijd voor u klaar. Lees hier meer over onze Servicebeloften.

Vraag hier direct een proefit aan
Maak hier direct een werkplaatsafspraak

Plan onderhoud voor uw VW-Bedrijfswagens

Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfswagen te laten onderhouden door Van den Udenhout. Wij kennen uw bedrijfswagen als geen ander, beschikken over professioneel Volkswagen apparatuur en we monteren uitsluitend originele Volkswagen onderdelen. U kunt voor het onderhoud aan uw Volkswagen Bedrijfswagen terecht bij onze vestigingen in Eindhoven, Helmond, Oss, 's-Hertogenbosch, Son en Veghel.

VW-Bedrijfswagens vestigingen