VW Bedrijfswagens Garantie

volkswagen-bedrijfswagens-garantie.jpg

VW Bedrijfswagens Garantie ook bij Van den Udenhout

Garantie Volkswagen

Volkswagen belooft u altijd te blijven rijden. Hier staan de monteurs van Van den Udenhout helemaal achter en helpen ze graag aan mee. Volkswagen geeft standaard een uitgebreide garantie op alle nieuwe Volkswagen modellen, dus ook op de Bedrijfswagens. U krijgt maar liefst twee jaar garantie op lak en carrosserie, ongeacht hoeveel kilometers u heeft gereden met uw Volkswagen.

Omruilgarantie

Autobedrijf van den Udenhout B.V. biedt koper een omruilgarantie. Koper heeft daarbij de mogelijkheid om de auto zoals benoemd in de koopovereenkomst gedurende een periode van maximaal 14 dagen, ingaande op de dag van aflevering, om te ruilen tegen een andere bij Autobedrijf van den Udenhout B.V. te koop staande auto.  De reeds door koper betaalde aankoopsom zal daarbij in mindering wordt gebracht op de nieuw (uiterlijk op dag 14) te sluiten koopovereenkomst. Deze omruilgarantie is uitsluitend van toepassing indien er niet meer dan 500 kilometer door de koper is gereden met de auto, alsmede de auto zich in dezelfde staat bevindt als op de eerste dag (dag van aflevering).

Fabrieksgarantie

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door uw bedrijfswagendealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. Met een nieuwe Volkswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Verleng deze zekerheid en kies voor één van de extra garantiemogelijkheden.

Onderdelengarantie

Volkswagen biedt op al haar onderdelen altijd twee jaar garantie. Na een reparatie van uw auto of onderdelen hiervan, bieden wij u altijd twee jaar garantie. Mochten er onverwacht een onderdeel stuk gaan, dan kunt u altijd teruggaan naar de garage en wordt dit kosteloos.

Lakgarantie

U krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten uw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van uw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

Carrosseriegarantie

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Uw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop u hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.