Gatelock aanbieding

€ 599,- INCLUSIEF MONTAGE

gatelock-header.jpg

Uw bedrijfswagen, gereedschappen en lading beschermen? Maak gebruik van het Gatelock beveiligingsslot. Nu € 599,- inclusief montage, exclusief BTW.

In Nederland worden jaarlijks meer dan 2.500 lichte bedrijfsvoertuigen gestolen. Daar wordt maar een beperkt aantal van teruggevonden. Maar ook als de inbraak mislukt richt de poging veel schade aan de portieren aan. Om uw bedrijfsauto, de gereedschappen en de lading te beschermen, leveren wij het Gatelock beveiligingsslot.

Aanbieding Gatelock

De aanbieding bestaat uit een set van 2 sloten die gemonteerd worden aan de schuifdeur en de achterdeur van de bedrijfswagen. 

Gatelock is een innovatief, mechanisch beveiligingsslot ontworpen om uw voertuig, gereedschap en lading tegen diefstal te beschermen. Het slot kan gebruikt worden op zowel achter- als schuifdeuren. Het stalen huis en het verharde oppervlak zorgen voor een maximale sterkte en taaiheid. De Gatelock is ongrijpbaar voor de meeste inbraakgereedschappen en bestendig tegen zagen en boren. De slam lock bediening zorgt ervoor dat u uw lading eenvoudig en veilig kunt laden en lossen. Het slot is verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen.

Download de brochure

Bedrijfswagen Inbouw Centrum

Het monteren en leveren van de Gatelock beveiligingssloten loopt via ons Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Gespecialiseerd in het verzorgen van een maatwerkoplossing voor uw bedrijfswagen, ongeacht het merk.

Meer informatie over BIC

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

sidebar-naar-acties.png